Fa gairebé 10 anys els maristes de Lleida van tenir clar, com Marcel·lí en el seu temps, que no podem oblidar als més desfavorits, i que cal posar-se mans a l’obra.

Fruit d’aquella reflexió i d’unes primeres passes al Casc Antic, va néixer el Pas a Pas, un centre obert al barri de La Mariola on cada dia s’hi aten a més de 70 nens i nenes, d’entre 6 i 13 anys: de 5 a 7 de la tarda, els de 1r a 5è de Primària; i de 7 a 9 del vespre, els de 6è, 1r i 2n d’ESO. La titularitat és de l’Ajuntament, i la gestió dels Maristes, segons un conveni que anem renovant. Una estona de deures cada dia, i després: manualitats, esports, jocs, dinàmiques, Internet, ball, teatre… A més, van neixent projectes a mesura que veiem necessitats i oportunitats: l’Esplai el Kacau, l’Espai de Dones, el Programa de Preservació Familiar, club de futbol, etc.

Increíble la dedicació dels cinc educadors, i inestimable l’ajut de tants i tants voluntaris del cole (alumnes grans, escoltes, professors, pares… i en parlem de més de vint, ara mateix!), que ofereixen una part del seu temps lliure setmanal a donar un cop de ma. És la seva manera d’aportar el granet de sorra i millorar el món. Gracies!!!

 

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.