L'abril de 2010 es va posar en funcionament el Calidoscopi, com a segona obra social dels maristes a Lleida, recollint el relleu de les necessitats detectades en el Pas a Pas.

 

El Calidoscopi és un centre pensat com a continuïtat de l'oferta educativa del Pas a Pas, per als que estan acabant la seva escolarització obligatòria o segueixen estudis professionals, de cara a la seva incorporació al mercat laboral (fins als 21 anys). Hem organitzat els joves en dos torns, un per als qui estan acabant els últims cursos de l'ESO, i l'altre per als més grans que cursen PQPI, CFGM o busquen la manera d'incorporar-se al mercat laboral.

Però el Calidoscopi és molt més que un centre socioeducatiu. Estem oberts a les necessitats del barri, i així hem posat en marxa altres serveis:

  • L'espai Imra'a, per a l'alfabetització de dones magribines, en català i castellà.
  • L'espai Kaló, per a l'alfabetització de castellanoparlants d'ètnia gitana.
  • El projecte Enter, per a afavorir la inserció laboral dels nostres joves i altres persones del barri.

El programa de voluntariat, en el que els nostres joves col·laboren amb el Pas a Pas en el reforç escolar, com a entrenadors de futbol o com a monitors de l'esplai el Kacau.

I com que els matins el centre té baixa ocupació, en els nostres espais és on el col·legi ofereix un Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d'Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic, per alumnes de més de 16 anys que no han aconseguit el Graduat Escolar.

Si voleu més informació, baixeu-vos aquest full informatiu... o veniu a veure'ns quan vulgueu. I si teniu ganes, segur que hi ha alguna manera en què ens podeu donar un cop de mà. Us esperem!

 

 

De la calle al Calidoscopi: historia de un equipo de futbol

 

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.