Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Celebrem Sant Marcel·lí

L'esperit de família forma part del nostre tarannà, un tarannà que va començar a forjar-se ara fa dos-cents anys. La presència al pati de tants padrins i padrines que han vingut amb ganes a participar de les activitats preparades pels seus nets, ha estat el millor esperit de família que podíem viure avui, dia de Sant Marcel·lí.

"Aquí el meu germà va fer la primera comunió, ara fa 80 anys justos " ens diu una àvia emocionada quan hi entra. La capella ja no és la mateixa, el col·le també ha canviat força... però l'essència es manté: la moreneta fa la mateixa cara i l'estima que procurem viure dins aquestes parets s'ha eixamplat i tot. Avui, per cert, aquesta estima s'ha multiplicat amb la presència i tendresa de tants padrins i padrines. 

Mentrestant, els nois i noies de Secundària, recollien els Premis de Sant Marcel·lí. Una colla d'artistes que han pujat a l'escenari, han actuat i han recollit els guardons. Enhorabona a tots.

Avui, dia de Sant Marcel·lí, aprofitem per desitjar-nos per molts anys, maristes de Lleida!

 

 

Adjuntem un regal. Els vídeos que hem anat treballant a les aules al llarg del curs amb motiu del bicentenari. Cada vídeo parla d'un valor marista. Uns valors que arrelen dos-cents enrere i que, avui, es viuen arreu dels 5 continents. 

 

Us convidem a veure'ls a poc a poc i, sobretot, a viure'ls, si voleu. Cada valor l'hem acompanyat d'una corda que hem penjat a la classe. Us animem a seguir estirant el fil d'aquesta proposta marista que pretén ajudar-nos a ser persones, persones felices i compromeses. 

 

Junts, eduquem des de l'estima. Ah, i l'últim valor és VIU EL SOMNI. Som-hi, que tenim motius per viure'l avui. 

 

 

1. ACOLLIDA

3. EDUQUEM

5. LA FE

6. ALEGRIA

7. SERVEI

8. ESTIMA

7. FEM CAMÍ