Escola de Musica

L’escola de música del col·legi Maristes de Lleida pretén oferir als alumnes la possibilitat de viure intensament la música, tenint present que el que compta és l’aspecte vivencial: volem que els infants gaudeixin de la música. La fita no és aconseguir virtuosos de l’instrument, sinó persones sensibles al fet musical i que trobin en aquest un mitjà d’expressió propi.

Al mateix temps l’escola entén aquest procés com un camí que els alumnes no fan tot sols, sinó que es tracta d’un camí compartit, on en l’horitzó més proper hi ha la funció socialitzadora de la música. Els infants des dels inicis del seu aprenentatge es troben amb d’altres companys per compartir experiència musical: és el combo (conjunt instrumental) motor de l’escola, doncs el treball realitzat a les altres àrees (llenguatge musical i instrument) se centra en millorar el combo, ja que la música té sentit quan la pots compartir amb els altres.

I en aquest mateix sentit, trobem el cant coral, on el treball en equip i el sentiment de pertinença a un grup ens apropen al cant i a la música coral.

Responsable de l'escola de música: David Urgelés i Cereza (lleida.musica@maristes.cat

 

 

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.