El lema escollit per al curs 2016-2017 és 200 i + viu el somni. Aquest lema té tres referències essencials, que són les següents:

• 200. Aquest nombre fa referència als anys que farà l’Institut Marista el 2 de gener de 2017 (recordem que la data queda compresa en aquest curs). El somni de Marcel•lí Champagnat s’ha fet realitat cada dia, es fa realitat cada dia allà on som presents. Durant aquest curs donarem gràcies a Déu i a la nostra bona Mare per aquests 200 anys d’història, pels milers de germans i la seva entrega per la missió marista, per tants laics compromesos i pels milers i milers de persones que, sent infants i joves, s’han pogut beneficiar de l’educació i la presència marista. És, doncs, una referència històrica, una efemèride que celebrarem amb joia, amb totes les persones que, d’una manera o una altra, són properes al carisma i a la presència marista en qualsevol indret del món.

tòpics: història, entrega, construir, Fourvière, Hermitage, La Valla, expansió, escola, compromís, vida, Champagnat.

 

 i +. Deixem un moment la nostra història i mirem al futur. La institució fa dos-cents anys però la nostra missió encara no està acabada. No comencem des del principi, però ens agrada dir que estem davant d’un començament nou, davant d’una aurora nova i la volem ajudar a néixer. No coneixem els designis de l’Esperit però la nostra voluntat és continuar sent fidels al carisma fundacional. Volem continuar buscant el nostre lloc entre els infants i els joves, especialment entre els que puguin necessitar més ajuda. Volem trobar els Montagne d’avui.

tòpics: missió, fidelitat, nou començament, aurora, Esperit, món nou, Montagne, futur.

 

• Viu el somni. Una referència personal. Una referència per a cadascun de nosaltres, que d’alguna manera pot personalitzar aquesta vivència de futur que volem crear. Davant aquests dos-cents anys d’història, i amb la intenció de continuar sent fidels a la nostra missió marista, jo, com marista, com a alumne, com a persona… puc formular el meu somni, el meu projecte personal per a aquest futur que volem seguir creant al costat de les persones que ens poden necessitar, i de la mà de Maria.

tòpics: jo, projecte, futur, marista, persona, Maria, compromís.

 

  

                               Vídeo motivacional (infantil-primària)                                                                                  Video motivacional (secundària-batxillerat) 

                 

 

 

 

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.